Teamindeling Jeugd 2018-2019

Nieuwe opzet

Vanaf begin dit jaar is CSW bezig met een nieuwe opzet voor het Technisch voetbalbeleid. Er is een nieuwe technische commissie samengesteld (de CTC : CSW Technische Commissie) onder leiding van Anthony Servinus. Het voetbalbeleidsplan van CSW wordt geactualiseerd, en als onderdeel daarvan ook het Technisch Jeugdplan.

Updates hierover volgen binnenkort op de site en in de CSW-er.

De Jeugdcoördinatoren in de CTC zijn:

Coördinator Bovenbouw Jongens ( O19 tm O14) : Ronald Lucassen

Coördinator Onderbouw Jongens  (  O13 tm O8) : Jan Hooghoed

Coördinator Bovenbouw Meisjes   ( O19 tm O14) : Paul Verheul

Coördinator Onderbouw Meisjes   (   O13 tm O8) : Bertus en Nelleke Vrielink

De nieuwe spelvormen van de KNVB, de hoeveelheid aan- en afmeldingen die nog verwerkt worden in de zomerperiode en de toepassing van het geactualiseerde beleid heeft CSW doen besluiten dat we de teamindelingen voor onder de O13  en voor alle meiden niet meer bekend maken aan het eind van het seizoen, maar aan het begin van het nieuwe seizoen. Voor iedere leeftijdscategorie wordt een kick-off georganiseerd, waarbij indeling, trainingstijden en dergelijke worden gecommuniceerd. Iedereen krijgt hierover nog tijdig bericht.

De Indelingen voor de JO19-JO15 staan hier: Indelingen JO19 – JO15

Voor vragen neem dan contact op via CSWteamindelingen@gmail.com

Visie KNVB pupillenvoetbal

Als je de opinie van de KNVB volgt kortweg: stelt de KNVB dat het plezier in voetballen voorop moet staan t.o.v. doorselecteren en alleen maar winnen.(“heb je lekker gespeeld?”, moet de eerste vraag zijn die je als ouder zou moeten stellen bij thuiskomst.) Vanuit die gedachten selecteren we nu bij de pupillen alleen bij de O13-1, de overige spelertjes worden ingedeeld op leeftijd en aanleg waarin gekeken wordt naar een juiste balans in alle opzichten voor het team (Leeftijd, aanleg, Indeling Klasse KNVB + aantal spelers).

Nieuwe indeling pupillen seizoen 2018/2019

O13 speelt 11 tegen 11 op een heel veld,  O12 speelt  8 tegen 8 op een ½ veld,  O11 speelt  8 tegen 8 op een ½ veld en O9/O8 spelen 6 tegen 6 op ¼ veld. (Deze zijn nieuw t.o.v. seizoen 2017/2018). De juiste informatie over de wijzigingen zullen we bij aanvang aan de leiders/jeugdtrainers bekend maken.

In totaal hebben we ca. 170 CSW jongens en meisjes in deze leeftijdsgroepen tot onze beschikking waar er nog elke dag nieuwe spelers zich aanmelden.

Vakantie

Nu eerst genieten van een aantal weken vakantie zonder CSW voetbal. Tijdens een bijeenkomst in de CSW kantine in week 33 of 34 zullen wij het een en ander presenteren waaronder de nieuwe teamindelingen seizoen 2018/2019 en hoe nu verder.

Laat de accu maar flink op en wellicht in augustus weer fris aan de start voor de Kick Off! Geniet ervan!

En vergeet niet….PLEZIER en nog eens PLEZIER is het voetbaldevies voor deze jeugdspelers!!

Reageren is niet mogelijk.