ClubCollect start inning van CSW contributie vanaf 13 oktober

Zoals eerder vermeld gaat ClubCollect CSW helpen met het innen van de contributie. Elk actief spelend lid krijgt een bericht via mail en/of sms. Dit is dus geen spam.

In dit bericht staat een link waarin je de factuur kunt zien en verder de specificatie. Verder wordt er gevraagd om je bankrekening te bevestigen en je mobiele telefoonnummer.

In de volgende stap kun je aangeven hoe je wenst te betalen via automatische incasso of via IDEAL (Gespreide betaling is niet mogelijk).

Mocht je vragen hebben dan kun je dat via de chat functie doen of anders naar contributie@cswilnis.nl

Kan natuurlijk zijn dat je gegevens achterhaald of niet volledig zijn dan krijg je geen bericht. Stuur dan even je gegevens: naam; email; mobiele telefoonnr en Iban account door naar contributie@cswilnis.nl.

Zullen wij het aanpassen in de administratie en zal alsnog een bericht verstuurd worden.

Alvast dank voor jullie medewerking om het innen van de contributie een succes te maken.

 

Update : We krijgen nogal wat vragen over de vrijwilligersheffing. Voor de duidelijkheid de vrijwilligersheffing staat los van de inning van de contributie. De vrijwilligersheffing is dus geen korting op de contributie. Eind december begin Januari zal er een mail voor alle leden uitgaan om hun vrijwilligersactiviteiten door te geven.

Je kunt je altijd tussentijds aanmelden als vrijwilliger via   ikwordcswvrijwilliger@gmail.com.

Reageren is niet mogelijk.