Triest nieuws

Gisteren ontvingen wij het droevige bericht dat Peter Tierie maandagavond is overleden. Hij was al geruime tijd ziek en heeft de strijd definitief moeten opgeven. Peter was een uniek en zorgzaam persoon met een optimistische kijk op het leven. Sinds augustus 2010, eerst als verenigingsscheidsrechter en vlagger en elftalbegeleider van onze Heren 1 en later ook als stuwende kracht van ons Dream Team, was hij zeer betrokken bij het wel en wee van CSW. Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend. We zullen hem missen.

Onze gedachten gaan uit naar Machteld, Roy en Nicky, wij wensen hen de kracht om het verlies te kunnen dragen. Zaterdag om 12:00 wordt Peter in besloten kring in het Domstede crematorium in Utrecht gecremeerd. Geen bloemen.

We zullen op zaterdag 23 juni een condoleanceregister neerleggen in de CSW kantine waarin een ieder die Peter nog iets mee wil geven kan aftekenen. Onder een genot van een kopje koffie staan we nog even stil en is er moment ter overdenking. De CSW kantine is hiervoor open vanaf 10:00 uur tot 13:00 uur.

Je kunt daarnaast ook nog een kaart sturen met je persoonlijke boodschap naar.

Familie Tierie

Mouton 16

3641 NL Mijdrecht

 

Bestuur CSW

Marcel van der Schaaf en Jaap Germs

Reageren is niet mogelijk.