Update Sixentoernooi 2018

Beste vrienden van het CSW Sixen toernooi,

Wij zijn overweldigd door het grote aantal inschrijvingen (50 herenteams en 6 dames teams) voor ons mooie toernooi dat dit jaar zijn 38e editie beleeft.
Wij kijken daarom uit naar 16 juni als we met een record aantal teams gaan spelen.
Om dit mogelijk te maken moeten we eerder starten, de aanvangstijd van de eerste wedstrijden is half 9 en we zijn ook iets later klaar. Maar zo kunnen we iedereen een plekje geven en dat is mooi.

Helaas kent het succes ook een keerzijde. De afgelopen jaren is CSW aangesproken door de gemeente op het gevoerde alcohol beleid. Vooral waar het gaat om minderjarigen. Omdat de club zal worden geconfronteerd met hoge boetes hebben wij moeten besluiten om teams met leeftijd onder de 18 jaar niet meer toe te laten tot het toernooi. Deze teams hebben een persoonlijke e-mail ontvangen.

Wij rekenen op uw begrip en willen u vragen ons ook op zaterdag 16 juni te helpen om boetes voor onze club te voorkomen. Laten we er met elkaar een prachtige afsluiting van het seizoen van maken.

Wij gaan verder met de voorbereidingen en we zien elkaar op zaterdag 16 juni.

Ps. Voor de teams die meespelen voor de bokaal, is het niet meer vanzelfsprekend dat je als nummer 2 in de poule door gaat. Dit wordt verduidelijkt in het speelschema die aankomende week wordt uitgegeven.

Met sportieve groet,

Corné, Robert, Roy en Marcel.

Reageren is niet mogelijk.