Verslag Demonstratie training CSW

Donderdagavond vond onder leiding van Anthony Servinus de eerste demonstratie training plaats voor alle trainers van CSW.

Met de welwillende medewerking van de gehele Herenselectie van CSW werd begonnen met de warming up training.

Onze fysio Harry Rammers begon met een rustige opbouw, waarna hij de intensiteit langzaam opbouwde. Eerst wat rondjes warmlopen, daarna looplijnen met verschillende rek- en strekbewegingen, en tot slot met behulp van de loopladder diverse coördinatie oefeningen.

Harry benadrukte nogmaals hoe belangrijk een goede warming up is. Ook ter voorkoming van blessures. En niet alleen voor de wedstrijd, maar ook voor de training!

CSW gaat er daarom van uit dat iedereen een kwartier voor de training op het grasveld achter de tribune een goede warming up draait. De oefeningen en de volgorde van de warming up staan op de site. Voor hulp en begeleiding kan altijd contact opgenomen worden met Harry Rammers of iemand van de CTC !

Na de warming up volgde een partij spel, waarbij Martijn Germs (Hoofdklasse scheidsrechter van de KNVB) de beginselen van het grensrechteren uitlegde.

Onder andere buitenspel, wisselen van spelers, het voordeel geven na een overtreding en de samenwerking met de scheidsrechter kwamen aan bod.

We kunnen terugkijken op een succesvolle eerste demonstratie training, waarbij de aanwezigen het nodige van hebben kunnen opsteken.

Wordt zeker vervolgd!

 

Reageren is niet mogelijk.