Teamindelingen voor het seizoen 2016/2017

Inmiddels is het half juni en is de overschrijvingsperiode verlopen. En dus is het weer tijd om de voorlopige indelingen voor het komende seizoen bekend te maken.

Er is door de gehele technische staf lang en hard gewerkt om de indelingen zo goed en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Hoe goed de procedures ook zijn: uiteindelijk moeten er (soms hele moeilijke keuzes) gemaakt worden door de verantwoordelijken. Je kunt altijd discussiëren over deze keuzes. De betrokkenen hebben echter met heel veel spelers te maken en met verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Het is goed te beseffen dat het proces zo zorgvuldig mogelijk wordt uitgevoerd en dat hier heel veel tijd in is gestopt.

Ondanks de zorgvuldigheid is het altijd mogelijk dat er vragen of opmerkingen zijn over de indelingen. Het verzoek is deze in een mail te sturen naar het volgende mail adres CSWteamindelingen@gmail.com

Zet in het mailtje in ieder geval:

Wie het betreft (naam speler, team)

Contact gegevens (naam, telnr, e-mailadres)

Opmerkingen

Graag in het mail-onderwerp het team en de spelersnaam vermelden.

We zullen deze opmerkingen tijdens de zomerstop in deze mailbox verzamelen. Na de zomerstop zal de informatie worden doorgezet naar de betrokken coördinatoren. Deze zullen de opmerkingen in de voorbereiding van het volgend seizoen verwerken. Daarnaast kan de technische staf op basis van de voorbereiding nog aanpassingen in de indelingen willen maken. Alle aanpassingen worden dan in 1x doorgevoerd. Niet alle opmerkingen en verzoeken kunnen worden gehonoreerd. Er zal in ieder geval zorgvuldig naar gekeken worden.

Het is goed op te merken dat ook tijdens het seizoen in bijzondere gevallen indelingen kunnen worden gewijzigd. Bijvoorbeeld als spelers zich snel ontwikkelen of, helaas, het niveau niet kunnen bijbenen. Dit soort wijzigingen wordt besproken met de betrokkenen. Het is vaak vervelend om naar een ander team te (moeten) gaan. Aan de andere kant is het ook niet plezierig om op een verkeerd niveau te spelen.

Indelingen 2018-2019

Indelingen JO19 – JO15