Voetbalplaatjes van alle CSW-ers!

Afbeeldingsresultaat voor voetbalplaatje

Iedereen kent waarschijnlijk nog wel de voetbalplaatjes albums van vroeger (vraag anders maar even aan je vader of moeder).

Plaatjes sparen, dubbele plaatjes ruilen met vriendjes en zorgen dat je boek vol komt.

En nu komt er een CSW voetbalplaatjes boek!

Alle spelers en speelsters van CSW komen op de foto en krijgen een eigen voetbalplaatje!. Ook elk team wordt vastgelegd. Samen met de Jumbo uit Wilnis gaan we deze mooie actie voeren. Vanaf januari 2019 start het uitdelen van de albums en kan het sparen beginnen. Een voetbalplaatje van jezelf, wie had dat ooit gedacht!

Foto’s voor het album worden genomen op 27 oktober en 3 november, vooraf aan je thuiswedstrijd. De leiders van ieder team zijn ingelicht, er is een strak schema opgesteld om het allemaal in goede orde te laten verlopen.

Uiteraard dient iedereen in het kader van de AVG (privacy wetgeving) toestemming te geven voor het opnemen van de individuele foto en de teamfoto in het album. Iedereen boven de 16 kan dit zelf doen, indien jonger moet een ouder/verzorger deze toestemming geven. Er ligt een lijst per team om de toestemming schriftelijk vast te leggen. Als er geen toestemming vastligt, komt je foto niet in het album en sta je niet op de teamfoto. Geef alvast door mochten er bezwaren zijn.

Marcel van der Schaaf     voorzitter CSW

Reageren is niet mogelijk.